Skip to content

Mäntän Seudun Reserviläisten juhlamarssi

Mäntän Seudun Reserviläiset ry saavuttaa ensi vuonna kunnioitettavan 70 vuoden iän. Tämän juhlavuoden toteuttamiseksi järjestämme tukikampanjana MSRES Juhlamarssin.

Ajankohta

ma 18.10. - su 24.10.2021

Paikka

Etätapahtuma

Mäntän Seudun Reserviläiset ry saavuttaa ensi vuonna kunnioitettavan 70 vuoden iän. Tämän juhlavuoden toteuttamiseksi järjestämme tukikampanjana MSRES Juhlamarssin.
Viime vuonna, muualta saatujen kokemuksien perusteella tämäkin marssi toteutetaan etämarssina ja marssi on mahdollista suorittaa kahtena eri ajankohtana. Ensimmäinen ajankohta on 12.- 19.7.2021 ja toinen ajankohta 18.- 24.10.2021 (syyslomaviikko). Ja osallistua saa, vaikka molempiin!

Osallistuminen marssille maksaa 10€/ hlö. (Tapahtuma on ilmainen MSRES ry:n jäsenille! Muista ilmoittautua!) Etämarssille osallistuvana tuet tulevan juhlavuoden järjestelyjä. Tapahtumaa voi tukea myös ilman osallistumista etämarssille!

Marssisarjoja on kaksi, 50 km/ viikko ja hieman raskaampi sarja, 100 km/ viikko. Päiväkohtaisia rajoja, tai muita pakollisia kantamuksia ei etämarssille aseteta, mutta nämä kaksi sarjaa oikeuttavat saamaan todella komean hihamerkin kannettavakseen, mikä toimitetaan osallistujille tositteiden lähettämisen jälkeen.
Että etämarssin saa hyväksytysti läpi, se edellyttää jokaisen osallistumismaksun suorittaneen lähettämään tositteet suorituksista (esim. kuvakaappaus Sports Trackersovelluksen kartasta), mistä selviää marssittu matka, ajankohta, sekä karttakuva kuljetusta taipaleesta. Päivätaipaleet voi kuvata erikseen ja liittää ne kaikki liitteinä sähköpostiin. Kyseessä ei ole kilpailuhenkinen tapahtuma, vaan liikunnan ilon tuottaminen ja omalla tavallaan madaltaa myös omien reserviläistemme kynnystä liikkumiseen.

Miten osallistun:
1. Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen msresry@gmail.com otsikolla Juhlamarssi.
Ilmoittautumisessa tulee ilmetä osallistujan nimi, postiosoite, syntymäaika, sekä sähköpostiosoite. Useampikin henkilö voi ilmoittautua samassa sähköpostissa.
Ensimmäiseen ajankohtaan voi ilmoittautua jo nyt, ehdoton takaraja on viikko ennen tapahtumaa, eli 5.7.2021 mennessä!
2. Saat paluuviestinä ohjeet osallistumismaksusta, mikä vahvistaa osallistumisesi.
(Älä hämmästy, jollei paluuviesti tule heti samana päivänä. Postia ei välttämättä katsota joka päivä.)
3. Kun maksu näkyy tilillä, vahvistamme osallistumisenne ja saat vielä ohjeet suoritusten ilmoittamisesta.

Mäntän Seudun Reserviläiset toivovat runsasta osallistujamäärää tapahtumaan, sekä liikkumisen riemua! Ja kutsukaahan kavereitakin!
Hihamerkit julkaistaan, kun vedokset saapuvat! Kuvat tulevat löytymään Facebookista ja näiltä Mäntän Seudun Reserviläiset -sivuilta!

Marssikutsu pdf muodossa Marssitapahtuma msres